Miercuri, publicam cu multa speranta comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care anunta o serie de perchezitii si mai multe persoane retinute in cazul “escrocheriei cu modele” din centrul Tirgu Muresului, caz despre care am atras atentia in mai multe materiale publicate in acest an. 

Comunicatul IPJ de miercuri, il puteti gasi aici: Perchezitii la firma cu escrocheria: „Vrei sa fii fotomodel?”

Desi nu era vorba de un zvon sau o informatie pe surse, ci vorbeam de un comunicat oficial din partea Politiei Mures, se pare ca nu a fost suficient pentru a-i determina pe escroci sa inceteze. Nu ne dam seama cum au scapat atat de rapid, cert este ca acestia au reaparut in cursul zilei de astazi, in acelasi loc si cu aceleasi metode.

Din pacate, daca nici politia nu a fost in stare sa rezolve problema, nu ne ramane decat sa va reatentionam asupra fenomenului si sa va rugam sa ii ocoliti. Se pare ca singura sansa de a disparea este sa ramana fara clientii naivi.

Publicam mai jos doua clipuri video pe care le-am filmat astazi in Piata Trandafirilor din Tirgu Mures, imagini in care se poate observa foarte bine aceleasi persoane in cautare de clienti naivi. Poate ii recunoaste astfel toata lumea si nu mai este nimeni escrocat…

Acestia sunt escrocii:

MS / Foto: colaj captura video