In acest weekend, se vor efectua lucrari de asfaltare in centrul orasului, zona Trandafirilor și Victoriei. De asemenea vor incepe lucrari de asfaltare si reparatii pe carosabil si pe trotuare, pe mai multe strazi din Tirgu Mures, a declarat un angajat din primaria Tirgu Mures. 

Din pacate acesta nu a mentionat cu exactitate toate locurile pe care se vor efectua lucrari si nici data exacta de incepere si finalizare pentru fiecare strada in parte. Desi lucrarile au inceput in aceasta dimineata pe strada Nicolae Grigorescu – una din cele mai circulate strazi din oras, aflata in zona mai multor scoli si clinici -, acest lucru nu a fost anuntat prin comunicat de presa si nici pe paginile detinute de primaria Tirgu Mures.

De exemplu, pagina de facebook a municipiului anunta doar concertele “gratuite” – am numarat peste 20 de anunturi de acest gen doar in luna septembrie -, probabil considerand neimportante anunturile de genul celor de intrerupere a circulatiei in zonele intens circulate. Bravo lor!

In consecinta, ii rugam sa comunice pe paginile lor oficiale sau prin comunicat de presa, informatiile importante de acest gen, care sa le permita targumuresenilor sa se organizeze din timp.

MS / Foto: colaj