Update:  A fost CAPTURAT detinutul evadat!

A fost CAPTURAT detinutul evadat!


În data de 28 septembrie 2017, în jurul orelor 9:00, persoana privată de libertate Luca Teodor Iulian, în vârstă de 45 de ani, condamnată definitiv la 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, clasificată în regim semideschis, nu s-a prezentat din permisiunea de ieșire din penitenciar pentru o zi – din motive umanitare.

Conform dispozițiilor legale, s-a procedat la anunțarea conducerii unității, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Administrației Naționale a Penitenciarelor, Inspectoratul Județean de Poliție Mureș. În vederea identificării acestuia s-au constituit echipe de căutare din cadrul Penitenciarului Târgu Mureș.

Din ultimele informații, acesta a fost văzut pe raza localității Târgu Mureș, fiind îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, cu buzunare largi, geacă de piele de culoare neagră, cu catarame, șapcă deschisă la culoare.

În cazul în care dețineți informații care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deținutului, vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul unic de urgență 112. De asemenea, puteți contacta Penitenciarul Târgu Mureș la numărul de telefon 0265.261.565 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului — agent șef principal de penitenciare Adel BARTHA, la numărul de telefon 0752.224.552.

Comunicat Penitenciarul Târgu Mureș / Foto: colaj