Curtea de Apel Târgu Mureş a respins, marţi, contestaţia formulată de doctorul Coroş Marius Florin, fost şef al Secţiei Clinice Chirurgie Generală I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş, împotriva raportului Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care i s-a constatat starea de incompatibilitate.

Instanţa a respins contestaţia formulată de contestatorul Coroş Marius Florin, în contradictoriu cu intimata Agenţia Naţională de Integritate – Inspecţia de Integritate, împotriva Raportului de evaluare nr. 43923/G/II/24.10.2016, emis de intimată. Hotărârea a fost pronunţată în şedinţă publică, urmând ca soluţia să fie pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare’, a declarat marţi, Anuţa Liliac, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Târgu Mureş.

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritatea, Coroş Marius-Florin, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 octombrie 2008 – 31 martie 2015, ‘întrucât a deţinut simultan funcţiile de şef secţie la Secţia Clinică Chirurgie Generală I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Mureş şi de administrator la S.C. Almamedical S.R.L., încălcând astfel, dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. b) din Legea nr. 95/2006.

Sursa:agerpres.ro