Să vă fie ruşine Cornel BUICU, Gheorghe Dinu SOCOTAR,  Lavinia COSMA, Zsolt BIRO şi Levente VASS!

EI SUNT CEI CARE, DUPĂ CE ŞI-AU VOTAT SALARII DE SUTE DE MILIOANE DE LEI VECHI PE LUNĂ, AU RESPINS MAJORAREA ALOCAŢIILOR PENTRU COPII.

După singurul neuron pe care îl folosesc la comun, UN COPIL NU MERITĂ 200 LEI PE LUNĂ DAR UN PARAZIT PARLAMENTAR MERITĂ PESTE 10.000 LEI PE LUNĂ!

Ruşinea Sighişoarei şi a judeţului Mureş, dep(r)utaţii PSD, Cornel BUICU şi Gheorghe Dinu SOCOTAR au votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii. De la înălţimea miilor de euro încasate lunar, BUICU şi SOCOTAR nu au găsit 200 de lei pentru copii, în timp ce pentru majorarea propriilor venituri (la peste 10.000 de lei pe lună), au votat cu două mâini, fără a se gândi că nu sunt bani.

Acesta este respectul aleşilor noştri sau ai PSD-ului, Cornel BUICU şi DINU SOCOTAR, pentru viitorul României, interesul lor dovedindu-se încă o dată, numai propriul buzunar.

Împotriva creşterii alocaţiilor copiilor au votat şi deputaţii UDMR de Mureş, Zsolt BIRO şi Levente VASS și deputatul USR de Mureș, Lavinia COSMA, dar de la ei nu putem avea aşteptări, unii sunt prea vechi… altii prea noi, da’ cu capul vechi!

Aceşti indivizi nesimţiţi îşi bat joc de noi zilnic, dar ne reprezintă?

PROPUNEREA INIŢIATIVEI CIVICE – PENTRU UN AN, PARLAMENTARII SĂ ÎNCASEZE ALOCAŢIA PENTRU COPII IAR SUTELE DE MILIOANE DE EURO CHELTUITE ANUAL DE PARLAMENTARI SĂ FIE REDISTRIBUITE PENTRU EDUCAŢIA COPIILOR.

Vezi ce a votat parlamentarul care te reprezintă – AICI.

Sursa:INITIATIVA CIVICA / Foto: colaj