Un anunt postat pe pagina oficiala a clubului de baschet BC Mures anunta fanii ca meciul de prezentare se anuleaza din motive obiective. Daca luam in calcul cuvintele adresate de conducerea clubului in conferinta de presa desfasurata ieri, ne putem gandi ca se invoca, mai mult sau mai putin voalat, lipsa de finantare din bani publici.

Trecem peste faptul ca acestia au tot fost finantati cu bani de la buget, in totala lipsa de fair play fata de alte cluburi cu care se afla in competitie directa si care nu sunt finantate incorect cu bani de la buget. Ce nu putem intelege nicicum este lipsa banilor de la acest club care are ca sponsori cele mai bine cotate firme de prin zona: Azomures, Dafcochim, Bioel, Perla Harghitei, Herlitz, B&B etc.

Avand asemenea nume “grele” trecute la sponsori, nu ai cum sa nu te descurci financiar decat daca cei din conducerea clubului sunt total incapabili, fie prin supra-plata unor jucatori, fie chiar si prin venituri prea mari in randul stafului in frunte cu salariul antrenorului/consilier local SZÁSZGÁSPÁR BARNABÁS.

SOLUTIA: Daca tot este o echipa asa de iubita de targumureseni, se puteau invita fanii sa cumpere bilete la meci. Vorbim de  2500 locuri x 50 lei = 125000 lei/meci. Acelasi lucru este valabil si in cazul ASA2013, doar ca aici avem 8200 locuri x 50 lei biletul = 410.000 lei/meci. La astea daca se mai adauga si partea de marketing – doar cumpara fanii adevarati tricouri etc -, astfel devine extrem de simplu de intretinut echipa si 100% fair play! 

Cam asa suna anuntul oficial:

“Stimați suporteri! 

Din motive obiective din păcate trebuie să anulăm meciul de prezentare de duminică. În week-end nu va avea loc nici un meci de pregătire. Vă rugăm să anunțați și cunoștiințele să nu vină degeaba la Sala Sporturilor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

MS / Foto:colaj