Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band, au identificat un minor, de 16 ani, din comuna Band, bănuit în cazul unei infracţiuni de tâlhărie.

În fapt, la data de 17 septembrie, în jurul orei 06.40, în timp ce victima, de 57 de ani, se deplasa pe DJ 152A, dinspre localitatea Nazna, spre localitatea Pănet, aproape de intersecţia cu Berghia, ar fi fost agresată fizic cu ajutorul unei trotinete, de către minorul, de 16 ani, după care acesta i-ar fi sustras suma de 230 de lei şi ar fi fugit de la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că trotineta folosită la comiterea faptei ar fi fost sustrasă de minorul în cauză, în aceeaşi noapte.

La scurt timp de la producerea evenimentului, poliţiştii au identificat minorul bănuit de comiterea faptei şi au recuperat o parte din bunurile sustrase.

Activităţile s-au desfăşurat şi cu sprijinul specialiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic. Cercetările sunt continuate cu privire la infracțiunile de tâlhărie și furt calificat, cu persoana bănuită în stare de reţinere, pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din Cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

IPJ Mures