Doi targumureseni cu suflet mare, Gazdac Sergiu si Yohanna Aryana, au demarat campania “Din suflet pentru suflet” care se doreste a veni in sprijinul celor care au mare nevoie de ajutor. Aceasta se distinge prin faptul ca nu se cere implicare materiala, ci pur si simplu un pachetel de hrana.

Pentru ca aceasta simpla imagine, a avut un impact de peste 1200 de “like” ne dorim sa incercam o simpla dovada de: “pot si eu sa ajut”… planuim sa ne vedem la ceasul cu florii, fiecare cu inima, cu sufletul .. cate putin, ne intalnim oameni faini si incercam sa facem din orasul nostru, unul plin cu oameni faini’…rromi, maghiari, romani… toti cei 60.000 din pagina “esti din ms daca…” sa vedem cati au inima si raspund provocarii de a fi mai buni decat un simplu comment… Daca din 60.000, au dat like, 1200, macar 100 daca ar veni cu un astfel de “pachețel” am face orasul mai placut si mai plin de energie… haideti sa ne unim si contrar comentarilor aiurea, sa dovedim ca suntem oameni pentru oameni si suflet pentru suflet… hai sa ne vedem si vom afla cat de uniti suntem noi, muresenii!

Asa suna evenimentul initiat de cei doi pe facebook, eveniment care va avea loc in 29 septembrie 2017, intre orele 17:00 – 23:00, la Ceasul Cu Flori din Tirgu Mures.

Noi, le multumim pentru initiativa si va asteptam pe cat mai multi sa participati.