Update: Proprietarul, un bărbat de 72 de ani, a fost găsit inconştient în casă şi a ajuns în stare gravă la spital. Mai bine de trei ore, zeci de pompieri au încercat din răsputeri să oprească extinderea flăcărilor la celelalte apartamente. Cauza incendiului pare să fi fost o lumânare lăsată aprinsă.

“Ne-am speriat, eu m-am refugiat pe balcon. Aici sunt şi copii mici. Au fost scoşi de părinţi în plapume. Era de aşteptat să ia foc, la parter locuia un bărbat care nu avea lumină, nu avea gaz. S-a mai întâmplat o dată,” spune o locatara.

Proprietarul imobilului a ajuns în comă la spital cu arsuri pe mâini şi la căile respiratorii. După ce incendiul a fost lichidat, locatarii s-au putut întoarce în locuinţe.


Un bloc cu patru etaje de pe strada Fabricii de Zahăr din Târgu Mureș a fost evacuat, azi noapte, în urma izbucnirii unui incendiu violent la două dintre apartamentele de la parter, trei persoane fiind rănite, dintre care una în stare gravă.

Potrivit maiorului Cristian Virag, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Horea’ al județului Mureș, incendiul a izbucnit la parterul blocului, a cuprins în totalitate două apartamente. Sunt înregistrate trei victime, dintre care una inconștientă, iar 17 persoane au fost evacuate, întrucât izolația termică a blocului a fost cuprinsă de flăcări.

Sursa:agerpres.ro / protv.ro / Video: antena1 Tg Mures