Dacia a prezentat oficial noul SUV Duster la Frankfurt. Cel mai bine vândut model al gamei la nivel internațional, Duster se prezintă cu un nou design, atât la exterior, cât și la interior, dar și cu o serie extinsă de echipamente.

Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător.  Partea frontală vine cu o nouă semnătură luminoasă a LED-urilor diurne, cu o grilă încadrată de blocuri optice noi, cu nervuri redesenate pentru capotă și cu scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale. Parbrizul este amplasat cu 100 mm mai în față și mai înclinat comparativ cu vechiul model, noi bare de pavilion, pasaje ale roților ceva mai generoase și jante de 17 inch.

Noua generație Duster măsoară 4,3 metri lungime, are o lățime de 1.8 și o gardă la sol de 210 mm. Potrbagajul măsoară 445 de litri în varianta 4×2, respectiv 376 litri în versiunea 4×4. Unghiul de atac ajunge la aproximativ 30 de grade, în timp ce unghiul de degajare măsoară 33 de grade.

Sursa:digi24.ro