Se mai dovedeste inca o data ca publicam doar informatii reale. Asa cum bine anticipam inca de la inceputul lunii, in acest materialATENTIE! Colegiul National Unirea, la un pas de evacuare inainte de inceperea noului an scolar!

Vă prezentăm comunicatul Corpului de Curatori a Fundației Statusului Romano-Catolic din Transilvania:

Având în vedere problemele legate de Liceul Teologic Romano-Catolic din Tg-Mureș, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania, a analizat precizările contractului încheiat cu Municipiul Tg-Mureș și a constatat că nu au fost respectate prevederile art. 23, fapt pentru care se reziliază contractul.
Pentru a nu pune elevii Colegiului Național Unirea în situația celor de la Liceul Teologic Romano-Catolic, Fundația Statusul Romano-Catolic din Transilvania invită Primăria Municipiului Tg-Mureș să se prezinte în termen de 30 de zile la negocieri privind încheierea unui nou contract.
Sperăm, că instituţiile noastre împreună vor găsi rezolvarea atât pentru problemele legate de elevii Liceului Teologic Romano-Catolic, cât și pentru cele privind elevii Colegiului Național Unirea.
Fundația Statusul Romano-Catolic caută în continuare găsirea unor soluții acceptabile pentru ambele părți”. – Corpul de Curatori a Fundației Statusului Romano-Catolic din Transilvania

In mai publicam in exclusivitate si contractul incheiat intre primaria Tirgu Mures si Statusul Romano-Catolic, care prevede exact rezilierea la care se face referire la art. 23: EXCLUSIVITATE: Publicam integral contractul de inchiriere pentru Liceul Unirea!

MS / Foto: colaj