Un alt fel de portal unde generația millennials să își poată găsi un job. Este ideea afacerii puse pe picioare de doi tineri – Lavinia Vladu și Radu Daniel.

Platforma CV30.co nu listează pur și simplu anunțuri de angajare ci, prin intermediul clipurilor video, candidații pot intra în atmosfera din interiorul unei companii și pot afla exact de la viitori colegi sau chiar de la manageri de proiect ce se așteaptă de la ei. Tot aici sunt postate fotografii din birourile companiilor, imagini cu spațiile de relaxare la dispoziția salariaților.

Tinerii care vor să își găsească un loc de muncă își pot crea un cont pe CV30.co și pot aplica la joburile disponibile, după ce s-au informat despre oportunitățile pe care le oferă compania unde ar dori să lucreze. Aici ei primesc sfaturi despre cum să-și alcătuiască un profil de carieră, dar și idei de la oamenii din departamentele de Resurse Umane din companii importante din România.

Ideea le-a venit atunci când Lavinia și Radu, care conduc din 2013 o agenție de marketing – care se adresează multinaționalelor cu produse și servicii pe segmentul 18-26 de ani -, au vrut să angajeze. Au postat un anunț, dar au constatat că majoritatea sunau cam la fel: „echipă tânără și dinamică angajăm…” 

„Am vrut să ne diferențiem. Am scos un telefon și am făcut un video, am adăugat și câteva poze de prin birou”, povestește Lavinia Vladu. Spre surprinderea lor, către ei au venit un alt tip de oameni. Nu au mai primit 300 de CV-uri, ci doar 30, din care au reușit să recruteze 10 oameni, iar trei au rămas.

Office life @ cv30

Are you FIT for cv30? 🦄 Echipa cv30 cauta noi colegi 😁🎉 Internship-ul este disponibil in cadrul departamentelor Sales, Marketing, Project Management – mai multe detalii aici: https://goo.gl/J3Gdc2

Posted by cv30 on 7 August 2017

Sursa:republica.ro