Asa cum am promis, revenim cu amanunte referitoare la Accident grav pe DN15 A: 3 voluntari englezi se lupta pentru viata, iar unul a decedat! – Pentru una dintre victime s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, care a aterizat pe DN 15A pentru a prelua rănitul și a-l transporta la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

“Pacientul provenind din accidentul rutier din județul Bistrița este, în acest moment, internat în Secția clinică Anestezie Terapie Intensivă. În cursul zilei de ieri a fost detubat și în acest moment este stabil hemodinamic și respirator. Este treaz și conștient. A suferit o hemoragie subarahnoidiană minimă, prezintă fractură de scapulă, fractură de coloană C1 L4 și i s-a aplicat un guler cervical,” a declarat pentru RTM purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Tîrgu-Mureș, Mariana Negoiță.

O mașină în care se aflau patru cetățeni britanici a fost implicată, joi dimineață, într-un accident de circulație produs pe DN 15A, care leagă Bistrița de județul Mureș, în apropierea unei treceri la nivel cu calea ferată, șoferul decedând pe loc și pasagerii, răniți grav.


Va reamintim ca inca doua accidente grave au avut loc in cursul zilei de ieri:

Motociclist accidentat grav pe Centura!

Accident grav cu o masina de pompieri aflata in misiune!

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS