• Fotbaliştii echipei de pe locul 2 în liga secundă nu s-au antrenat miercuri, în semn de protest pentru că nu sunt plătiţi.
  • Situaţia pare fără ieşire, deocamdată, la ASA2013 Târgu Mureş, club aflat în insolvenţă, pentru că banii de la Consiliul Local sunt blocaţi de ANAF.
  • Carol Fekete îl contrazice pe directorul general Cristian Cherteş, susţinând că nu este antrenorul principal al echipei, nu a solicitat acest post şi nici nu şi-l dorea.

Sunt vremuri tulburi la ASA2013 Târgu Mureş. Plecarea lui Dinu Gheorghe şi a antrenorului Laszlo Balint pare să fi fost doar începutul decăderii echipei. Ieri s-a consumat un alt episod care arată degringolada de la clubul care este pe locul secund în Liga a 2-a.

Jucătorii au refuzat să se antreneze, pe motiv că sunt neplătiţi în acest sezon. Chiar dacă directorul general Cristian Cherteş a încercat să ascundă evenimentul, mai mulţi jucători au confirmat pentru Liga2.ro faptul că nu au participat la antrenamentul de miercuri. Au dorit însă să rămână anonimi, probabil de frica unor repercursiuni din partea conducerii. 

Citeste mai mult aici.