Luni, 11 septembrie a.c., la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș a avut loc  ceremonialul militar de predare-primire a comenzii unității. Astfel, domnul locotenent colonel Gurău Stelică a fost împuternicit comandant la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș. Numirea a avut loc ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie a domnului col. Kovacs Emil Cornel. 

Vădit emoționat, domnul col. Kovacs Emil a predat drapelul de luptă al unității, după 33 ani de activitate, din care peste 25 de ani în cadrul Jandarmeriei Mureșene. În semn de rămas bun, conducerea și personalul unității i-au înmânat o plachetă omagială, pentru întreaga carieră de ofițer.

Locotenent colonel Gurău Stelică, noul comandant al unității, s-a născut la 27 aprilie 1973, în localitatea Brăila, județul Brăila, este căsătorit și are 2 copii. Absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, arma jandarmi, promoția 1997, domnul colonel a fost repartizat în cadrul Jandarmeriei Harghita, unde a activat timp de 20 de ani.

Colectivul de cadre militare și personal contractual al Jandarmeriei Mobile Mureș, urează un căduros “Bun venit!” noului comandant, urându-i mult success, sănătate și realizări, în activitatea de mare răspundere ce i-a fost încredințată!