Musicalul ‘Femei în pragul unei crize de nervi’ în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu revine la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș, cu o nouă reprezentație duminică 17 septembrie 2017, de la ora 19.00.

‘Femei în pragul unei crize de nervi’ este o producție realizată după filmul omonim al lui Pedro Almodovar, pe muzica lui David Yazbek și libretul lui Jeffrey Lane. Scenografia și costumele sunt semnate de Iuliana Vîlsan.

Pentru reprezentația din 17 septembrie 2017, distribuția va fi următoarea: Pepa — Elena Purea, Ivan — Costin Gavază, Lucia — Rareș Budileanu, Carlos — Claudiu Banciu, Marisa — Laura Mihalache, Candela — Loredana Dascălu, Paulina — Bianca Fărcaș, Taximetristul — Luchian Pantea, Portăreasa — Gabriela Bacali, Christina — Georgiana Ghergu, Hector — Mihai Crăciun, Doctorul, Detectivul — Cristian Iorga, Inspectorul-șef — Ion Vântu, Judecătorul, Motociclistul — Alexandru Andrei Chiran, Malik — Csaba Ciugulitu, Dansatori — Cristina Iușan, Mario Garcia.

Musicalul ‘Femei în pragul unei crize de nervi’ are parte de orchestră live formată din muzicienii: Makkai Istvan, Ambrus Laszlo, David Janos, Feher Csaba, Gombocz Avar, Zonda Attila, Zeno Apostolache Kiss, acesta din urmă realizând orchestrația și adaptarea muzicală.

Despre ‘Femei în pragul unei crize de nervi’ în presă:

‘Este un spectacol de o complexitate și o calitate pe care, cel puțin până în prezent, Bucureștiul nu îl are. Actorii teatrului au fost în egală măsură, așa cum cere și genul, actori, cântăreți și dansatori excelenți.’ (Liana Tugearu — România literară)

‘Un musical în a cărui dramaturgie se amestecă perfect istorii de amor trădat și povești cu adultere, amorezi tineri și escroci sentimentali, femei înțelepte și soții disperate, povești din lumea teatrului unde, aparent, viața est prise a la legere, răzbunări comice și triste, taximetriști cu veleități de naratori, politiști ușor de păcălit și teroriști cvasi-simpatici, suflet și sânge latin, avocați veroși duși de nas pe plan sentimental, tot ceea ce vreți și ce nu vreți. Ce mai, o întreagă nebunie! Foarte bine surprinsă, clarificată și ordonat transpusă în sintaxa precisă a montării.’ (Mircea Morariu — Adevărul)

‘Bine făcut, antrenant, plin de viață, plăcut ochiului și auzului, spectacolul lui Răzvan Mazilu, Femei în pragul unei crize de nervi, va fi, cu siguranță, pe placul publicului.’ (Cristina. Rusiecki, Observator Cultural)

Biletele au fost puse în vânzare ele putând fi achiziționate de la cele două casierii ale Teatrului Național Târgu-Mureș (cea de la sediu și cea de la Palatul Culturii) precum și online pe www.biletmaster.ro