Gestul consilierului local Theodora Benedek: ipocrizie sau bataie de joc!

De aceasta data ne referim la festivitatea de incepere a noului an scolar de la CN Papiu Ilarian din Tirgu Mures. Alta festivitate, aceiasi demagogi plus unul nou. Pe langa seful ISJ Mures si prefectul judetului Mures, care au fost alaturi de primarul-inculpat si la festivitatea de la CN Unirea, a mai aparut la prezidiu si consilierul local PNL, in CL Tirgu Mures, Theodora Benedek. Nu stim sa va spunem de ce si in ce calitate.

In primul rand vorbim de unul dintre cele mai prost conduse licee din Tirgu Mures, de catre o directoare stabilita in postul de director de ani de zile, probabil datorita functiei sotului, fost inspector general scolar, actualmente cercetat penal. Nu mai insistam cu exemple de proasta administrare, puteti gasi o serie de materiale referitoare la acest lucru, ultimul prezentand faptul ca acestia nu detin nici autorizatie pentru securitate la incendiu.

Revenim la speta de azi, in care consilierul local amintit mai sus tine un discurs elevilor si parintilor prezenti la festivitate. Degeaba asteptau acestia o rezolvare a problemelor extrem de importante cu care se confrunta liceul – cum ar fi, de exemplu, pericolul la care sunt expusi elevii in urma lipsei autorizatiei de la pompieri sau a laboratoarelor cu dotare din anii ’70 etc –, deoarece discursul le-a ocolit cu desavarsire.

In schimb, consiliera face un gest extrem de bunatate si le promite celor prezenti ca-si va dona indemnizatia de consilier local liceului, indemnizatie in valoare de 3120 lei/an. Pana aici am putea spune ca este un lucru de laudat, asta daca n-am lua in calcul faptul ca nu ar rezolva nicio problema, probabil in afara de acoperirea sumelor necesare pentru achizitia de hartie igienica.

Lasam deoparte faptul ca suma donata reprezinta aproximativ 0,3% din venitul dnei consilier, dar nu putem sa nu va spunem ca aceasta avea posibilitatea ca prin votul sau din CL Tirgu Mures sa rezolve multe din problemele tuturor scolilor din oras, nu doar a Papiului. Insa, dimpotriva, consiliera si-a folosit votul pentru alocarea milioanelor catre ASA2013, in detrimentul scolilor. Intelegeti acum de unde si ipocrizia la care facem referire?!

Pentru a va arata ca sumele sunt reale, va prezentam mai jos extras din declaratia de avere a acesteia:

MS / Foto: mesaj cititor