Pentru ca multa lume nu stie de fapt cat castiga cei aflati in functii de conducere, platiti de la buget, ne-am hotarat sa va informam despre fiecare in parte. Astazi, Bretfelean Valentin Constantin, seful de la Politia Locala Mures (PLM) si in acelasi timp tanar pensionar in functiune de vreo 10 ani.

Despre acest personaj sovin, pensionat fortat din securitate in urma cu multi ani de zile, am scris in nenumarate materiale, atat noi cat si presa centrala. S-a scris despre incompetenta acestuia in functia pe care o ocupa si despre servitudinea exagerata pe care o arata acesta primarului-inculpat si a celorlati inculpati din jurul lui, de multe ori depasind legalitatea, in detrimentul cetatenilor.

Revenim la oaia noastra si va spunem ca daca pana inainte de marirea salariilor la primaria Tirgu Mures, care au ajuns la cateva mii de euro lunar, sefu’ de la PLM avea un venit de circa 25.000 de euro anual, realizat din salariul de la PLM + Norma de Hrana + pensia de la SRI, acum a ajuns la aproape 40.000 de euro!

Nici adjunctii lui – Mateescu Cristian si Matis Raul – nu o duc prea rau, desi nu au pensie ca sefu’, tot incaseaza un salariul+norma hrana de peste 20.000 de euro anual. 

Va lasam pe voi sa decideti cat de mult merita acesti bani, cat de corect este sa primesti pensie de la stat si in acelasi timp sa ocupi o functie publica platita tot din bani de la stat. Si peste toate acestea, sa nici nu faci nimic!

Va prezentam mai jos extras din declaratia de avere, din pacate neactualizata dupa marirea consistenta a salariului, dar va asiguram ca datele publicate sunt corecte.

PS – Si inca mai exista o parte a presei locale care le publica “super-realizarile”. De ce oare? O sa va spunem noi… 😉

MS / Foto cop: colaj