No, am trait sa vedem si nesimtirea asta. Concedii mascate pe banii nostri! 

In lunile de vara abia trecute, o serie de “personalitati” din conducerea primariei Tirgu Mures au participat la asa-zise “cursuri de perfectionare” platite din banii nostri, in valoare totala de 250.000 de lei!

Au facut ce-au facut si au ales ca destinatie pentru “perfectionare” chiar locurile cele mai cautate pentru concedii. Adica la mare, la soare! Cu o singura exceptie, in cazul domnitei Marcela ROMONTI – ceva sef serviciu in primarie, in realitate secretara primarului-inculpat Dorin Florea -, care, datorita varstei apropiata de pensionare, a ales Baile Herculane, probabil pentru tratament. Restul, cum spuneam, au ales litoralul romanesc. Acestia, probabil tot in functie de varsta, s-au “perfectionat” fie la Eforie, fie la Mamaia.

Cursul de perfectionare/concediu sub acoperire ne-a costat intre 2.500 lei si peste 6.000 de lei. Adica o medie de 1.000 de euro, suma cu care altii isi petrec vacanta la all inclusive, lucru care ne face sa credem ca si-au luat si familia cu ei in banii astia.

Printre “personalitatile” care au participat la aceste cursuri amintim:

Alina RADULESCU – sef serviciu cultural, despre care va spuneam ca pe langa faptul ca se ocupa de organizarea de concerte gratuite din banii targumuresenilor: Factori decizionali din primarie, intalniri private cu contractori, seara pe terasa…

Cosmin BLAGA – sef serviciu relatii internationale (cel mai banuit ca ar scrie in locul multor sefi mai agramati, pe facebook), despre care va spuneam ca: Podul de pe Poklos – Multi vinovati, putini care recunosc.

Cosmina PASCAN – sef serviciu “ceva cu presa cumparata de ei”, despre care va spuneam ca are grija de “cum se promoveaza in presa lor”: Buget de 2.000.000 de euro pentru protocol si distractie la primaria Tirgu Mures! Bataie de joc!

…si inca cativa sefuti care s-au perfectionat pe nisipul fierbinte de pe litoral, pana la intregirea sumei de 250.000 lei!

Targumureseni, nu uitati sa va platiti taxele la timp!

Asta ca tot va spuneam azi dimineata despre numarul impresionant de angajati din primaria Tirgu Mures care au nevoie de ceva fonduri – INCREDIBIL! Avem primaria cu cei mai multi angajati din România!

Cam asa arata organigrama:

MS / Foto:colaj