Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș va fi sâmbătă 9 septembrie 2017, de la ora 21.00, gazda concertului THE CHAOS IN MY MIND susținut de Vizi Imre.

Concertul face parte din programul 100% Reloaded organizat de către Teatrul Național Târgu-Mureș pentru a marca deschiderea oficială a Stagiunii 2017-2018.

Intrarea la concert este 10 RON sau gratis dacă ai achiziționat deja abonament pe noua stagiune și îl aduci cu tine la intrare!!!

Vizi Imre, producător, compozitor și cântăreț, a învățat să cânte singur la chitară la vârsta de 14 ani, după care au urmat și alte instrumente, dar instrumentul său principal a rămas întotdeauna basul. A fost membru al mai multor trupe, până când în 2012 emisiunea Vocea României l-a descoperit și lansat drept cântăreț pentru publicul larg.

În anul 2014 Vizi a participat la selecția națională a concursului internațional Eurovision, atât în calitate de cântăreț, cât și în calitate de compozitor. În momentul de față lucrează la albumul său de debut, colaborează cu artiști români și internaționali, compune muzică de film, de teatru, reclame și tot ce are legătură cu muzica.

Foto: colaj