Merita sa dati o fuga…

Astazi are loc Sibiu Music Fest, un eveniment gândit special pentru cei mai tari artiști și cele mai bune hit-uri. Vor urca pe scenă, Delia, Connect-R, Alina Eremia, What s UP, Adda, Maxim, Lora, Irina Rimes, Rita, Raluka, Dorian Popa, Puya  dar și prima trupă de DJ-ițe, Arias.

Un element de noutate la Sibiu Music Fest este că tot ce se va întâmpla pe scenă va fi live. ”Este o chestiune care e în premieră pentru acest tip de concert-maraton, când vor urca pe scenă atât de mulți artiști într-un timp atât de scurt. Vor fi live atât vocile, cât și formațiile. Toți vor cânta live, indiferent de cine sunt sau câți membrii sunt în formație”, dezvăluie Tiberiu Marian.
Scena pe care vor cânta cei 15 artiști va fi amplasată în Piața Mare, și este impozantă.

”Are aproximativ 35 de metri deschidere, iar luminile vor completa și ele show-ul. Va fi cu atât mai impresionant, cu cât vor fi amplasate ecrane led pe care vor fi proiectate imagini din concert. Grafica va fi asigurată de cei mai buni specialiști, este vorba despre cei care au colaborat și la Untold, la celelalte festivaluri mari din țară, deci succesul este garantat”, spune Tibi Marian.

Sursa:oradesibiu.ro