UPDATE:  Împreună putem dota fiecare grădiniță cu biciclete fără pedale! În data de 17 septembrie te invităm împreună cu prietenii să pedalezi pentru grădinițele din Târgu-Mureș. Participanții pot câștiga la tombolă o bicicletă Devron și multe alte premii. Înscrie-te acum!

Special Thanks for Orsolya Orban 🙂!

Közös erővel meg tudjuk valósítani, hogy minden marosvásárhelyi óvoda rendelkezzen futóbiciklikkel! Meghívunk téged és barátaidat, hogy gyertek el közösen, szeptember 17-én és Tekerjetek a marosvásárhelyi óvodákért. A résztvevők tomobolán egy eredeti Devron biciklit és más értékes nyereményeket nyerhetnek! Iratkozz fel most!


Fundația Comunitară Mureș, organizatorul evenimentului Critical Mass, Critical Mass Junior și „Pedalează pentru un scop bun”, și-a propus să continue campania de strângere de fonduri pentru a echipa cel puțin 10 grădinițe, din Târgu-Mureș cu biciclete fără pedale, căști și accesorii.

În aprilie, cu ajutorul vostru, am reușit să strângem 2000 RON, suficient pentru a dota o grădiniță, dar mai avem încă 9 grădinițe în proiect.

Te invităm pe tine și prietenii tăi, să ne ajutați în realizarea acestui scop bun! Împreună îi putem învăța pe copii lucruri importante despre circulație.

Cum poți ajuta? Donează, pedalează, câștigă!

1. Înscrie-te online la evenimentul de strângere de fonduri „Pedalează pentru Grădinițe” – în cadrul căruia trebuie să parcurgi pe bicicletă 9 puncte de control în oraș, pentru a aduna câte o ștampilă. Taxa de participare este contribuția ta pentru echiparea grădinițelor.
Înscrieri aici: https://goo.gl/RxnCr2

2. În data de 17 septembrie, între orele 13:00-15:00 vino împreună cu prietenii la cortul „Pedalează pentru un scop bun! din centrul Târgu-Mureșului. Aici vei primi Pachetul Start, care conține și o tombola, cu care ai șansa să câștigi multe premii.

Invită cel puțin 3 prieteni și roagă-i să se înscrie și ei! 😊

3. Ora 16:00 – Critical Mass – marșul bicicliștilor – Pornim împreună pe traseu.

Program:
13:00 – 15:00 – Pedalează pentru Grădinițe/ Tekerj az Óvodákért – eveniment de strângere de fonduri cu 9 puncte de control
12:30 – 14:30 – Creactivitate in Trafic / Kreaktivitás a forgalomban – Safe4Cycle—> Event: http://bit.ly/2wEZUFs
14:30 – Critical Mass Junior
14:45 – Tombola „Junior”
15:15 – Tombola „Pedalează”
16:00 – Critical Mass – Pornim

Foto: Zoltan Vass