Desi ne aflam in plin scandal diplomatic din cauza situatiei delicate de la Liceul Teoretic Romano-Catolic, problema pe care cei din cadrul Directiei Scoli din primaria Tirgu Mures nu au fost in stare sa o rezolve de ani de zile, primarul-inculpat Dorin Florea isi petrece timpul publicand epistole in care indeamna soferii la suicid prin fortarea intrarii in intersectie!

Oare in ce stare de inconstienta trebuie sa te afli pentru a-ti ocupa timpul publicand asemenea aberatii, in timp ce orasul Tirgu Mures se afla in atentie internationala, din pacate din nou din postura negativa. Mai mult decat atat, o face si cu un text care pune in pericol siguranta soferilor in trafic! Cum este posibil sa indemni un sofer “să iasă puţin câte puţin cu maşina în intersecţie”, in speranta ca altul va opri! Cum sa te ocupi de asemenea subiect in aceste momente dificile cu care se confrunta orasul nostru!

Va spunem ca inculpatul se ocupa de aceasta intersectie doar pentru ca este in apropiere de domiciliul acestuia, nu pentru ca l-ar interesa binele targumuresenilor. Marea lui problema este incapabilitatea sotiei de a circula in trafic. Nu il intereseaza alte intersectii in care au loc grave accidente, nici infrastructura care duce la majoritatea problemelor din trafic, infrastructura de care nu a fost in stare sa se ocupe in 17 ani.

“Original semnul, nu? mă și văd oprind în pantă (unghi de vreo 60 de grade?, deloc friendly) ca să las o altă șoferiță să intre în intersecție, eu fiind pe drumul cu prioritate. sure! nu înțeleg de ce nu s-a făcut codul rutier cu reguli de politețe?!” comenteaza o soferita.

“Va propun o afacere, aduceți investitori pentru a crea locuri de munca, rezolvați problema cu groapa de gunoi a orașului, urgentati repararea podului de peste Poclos, iar după ce veți face toate acestea noi cetățenii vom acorda prioritate. De acord?” comenteaza un alt internaut la postarea primarului-inculpat.

Si asta este doar o intrare spre “casuta de bugetar” pe care o detine in zona. In cealalta parte si-a pus alt semn de circulatie la fel de discriminator, care interzice un drept, pe o singura strada din oras, instalat probabil sa-i asigure odihna. Precizam ca ambele semne de circulatie sunt UNICE in Tirgu Mures.

Facem apel la toti soferii sa nu cumva sa procedeze la indemnul inconstientului. Va rugam nu va puneti viata in pericol!

MS / Foto cop: colaj