In aceasta noapte, la trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada Rampei din Tirgu Mures, a avut loc un accident feroviar.

Un tren personal a intrat in coliziune cu un TIR care transporta apa imbuteliata. Din fericire, de aceasta data nu au existat persoane ranite.

“La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Tîrgu Mureș, care au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru degajarea zonei de siguranță a căii ferate. Menționăm că nu s-au înregistrat victime, iar circulația nu a fost întreruptă,” a declarat pentru RTM purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures, maior Cristian Virag.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Va reamintim ca zilele trecute o persoana si-a pierdut viata intr-un alt accident – Tragedie pe Gh. Doja! Pieton accidentat mortal! si alta in Accident grav la Nazna. Raniti incarcerati!

Foto:Claudiu Pupaza‎ – Esti din Targu Mures daca… / Balaj Marius‎/ Info Trafic Targu Mures + Radare