Ne intrebam, oare de ce acesti indivizi nu baga mana in buzunarele lor in momentele euforice de care sunt cuprinsi la fiecare gol?!

Se pare ca numele de Florea, combinat cu functia de primar si multi  bani publici, sunt direct proportionale cu risipa si lipsa de fair play fata de privati. In acest caz vorbim de primarul Florea de Bucuresti, care s-a hotarat intr-un moment plin de entuziasm sa aloce ceva milioane din taxele oamenilor, indiferent ca acestia tin sau nu cu steaua. In plus, acesta da bani pentru o echipa care beneficiaza deja de multe milioane de la stat.

Dupa implicarea primariei Sectorului 1 in salvarea Rapidului, o alta institutie locala ajunge in fotbal, se arata pe sport.ro

CSA Steaua si Primaria Sectorului 5 au semnat un acord pentru sustinerea echipelor de juniori ale clubului. Anuntul a fost facut de primarul Daniel Florea pe Twitter. Florea a luat parte si ieri la meciul cu Venis, castigat de CSA cu 6-0! Primarul a fost entuziasmat de atmosfera, s-a comportat ca un suporter si a luat parte la coregrafia fanilor de la Peluza Sud. Florea a urmarit meciul alaturi de Ana Maria Branza – Popescu si de comandantul Stelei, Cristian Petrea!

Sursa:sport.ro / Foto: colaj