Update: Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale, sâmbătă, în urma unui accident rutier, produs pe drumul judeţean Târgu Mureş-Band, în localitatea Nazna, după ce şoferul unei dube a lovit din spate un autoturism care a redus viteza pentru a intra într-o curte.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a precizat că accidentul din Nazna s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers de către şoferul unei dube de transport marfă, care a acroşat din spate un autoturism, care circula în aceeaşi directive de mers, care a încetinit pentru a vira la dreapta, într-o curte.

În urma impactului, un bărbat din autoturism a decedat la scurt timp după producerea accidentului, alte trei persoane din aceeaşi maşină, între care şi un minor, au fost rănite. Şoferul dubei a fost, de asemenea, rănit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ‘Horea’ al judeţului Mureş, o altă persoană aflată în apropierea accidentului a suferit un atac de panică, fiind nevoie de intervenţia echipajelor medicale.

La faţa locului a intervenit un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Traficul rutier în zona localităţii Nazna a fost blocat pe ambele sensuri mai vine de o jumătate de oră. – agerpres.ro


In urma cu putin timp, in localitatea Nazna, judetul Mures, a avut loc un grav accident de circulatie.

In urma accidentului cinci persoane ranite au avut nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru a fi scosi din autoturismele avariate. O persoana este in stare foarte grava, se afla in stop cardio-respirator.

Revenim cu amanunte.

Va reamintim ca ieri o persoana si-a pierdut viata intr-un alt accident – Tragedie pe Gh. Doja! Pieton accidentat mortal!

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: info trafic jud. Mures