UPDATE 1.09.2017


UPDATE – Drept la replică din partea Kaufland România: “Ca urmare a solicitării dumneavoastră, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări și solicită publicarea dreptului la replică după cum urmează: Regretăm situația semnalată și totodată ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente și politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, față de toți clienții, nediferențiat. Vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toți clienții noștri într-o manieră corectă și instruim periodic angajații pentru a preveni astfel de situații.”


Aceasta postare nu are ca scop denigrarea vreunei etnii. Este pur si simplu un caz real, singular credem noi, care trebuie tratat ca atare.

Noi consideram ca este vorba de un caz izolat, desi se pare ca exista un sambure de adevar in celebra poveste cu painea. Nu o sa comentam suplimentar pe marginea acestui material video, filmat astazi in judetul Harghita, mai exact la magazinul Kaufland din Odorhei. Dar conducerea supermarketului este datoare cu explicatii…