• La data de 27.08.2017, în jurul orei 1926, un echipaj de poliție rutieră a oprit în trafic, pe DJ 153C, pe raza localităţii Dulcea, comuna Ibăneşti, un autoturism, de culoare neagră, condus de un tânăr, de 28 de ani, domiciliat în comuna Solovăstru. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării, conducătorul auto a fost condus la CPU Reghin în vederea recoltării probelor biologice de sânge.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

  • La data 27.08.2017, poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Petelea au oprit pe raza comunei Ibănești, pe un DJ 153, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de un bărbat,  de  35  ani, domiciliat în municipiul Reghin. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a afişat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la sediul Spitalul municipal Reghin, pentru recoltarea probelor biologice. La spital, conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

  • La data de 26.08.2017,  ora 2205, poliţiştii Secţiei 9 de Poliţie Rurală Breaza, au oprit  pe DN16, pe raza localităţii Breaza, un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, domiciliat în municipiul Reghin. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând un rezultat de  0,91 mg/l alcool pur în volumul de aer expirat, motiv pentru care  a fost condus la Spitalul municipal Reghin, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, conform  procedurii. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 9 de Poliţie Rurală Breaza, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, până la soluţionarea cauzei.

 

  • La data de 26.08.2017, ora 14:45, patrula de siguranță publică s-a sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Calea Sighișoarei, din municipiul Tg. Mureș, circulă un autovehicul ce pare suspect, motiv pentru care au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind un tânăr, de 31 de ani, care a condus autovehiculul pe direcția de mers str. Budiului spre str. Viile Dealului, din mun. Tg-Mureș, fără a poseda permis de conducere. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

IPJ Mures / Foto:colaj