Ca și în stagiunea trecută, iubitorii de teatru târgumureșeni își pot achiziționa trei tipuri de abonamente: Abonamentul Mecenat Paul Gusty valabil la toate premierele Companiei Liviu Rebreanu (560 de lei), Abonamentul Ion Fiscuteanu, flexibil cu 5 unități (70 de lei) și Abonamentul Cornel Popescu, flexibil cu 4 unități pentru pensionari, studenți și elevi (30 de lei).

Unitățile abonamentelor flexibile pot fi folosite pe toată durata stagiunii 2017-2018 la orice spectacol din repertoriul Companiei Liviu Rebreanu — excepție fac premierele și spectacolele invitate. Unitățile unui abonament flexibil pot fi folosite și cu o singură ocazie de către mai multe persoane. Locurile la spectacolul ales trebuie rezervate cu cel puțin 24 de ore înainte de spectacol la Casa de bilete a Teatrului Național sau Agenția de bilete din Palatul Culturii.

În stagiunea 56, Compania Liviu Rebreanu vă așteaptă cu cinci titluri noi: Cartea junglei de Dés László, Geszti Péter, Békés Pál, în regia Oanei Leahu, Chirița în provincie de Vasile Alecsandri, în regia lui Gigi Căciuleanu, Tatăl meu, preotul de Gabriel Sandu, în regia Letei Popescu, Identități de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu și eurOpinions — în baza pieselor câștigătoare ale concursului cu același nume, produs în colaborare cu Teatru 3G și regizat de Olga Macrinici și Andi Gherghe.

În afară de premierele stagiunii 56, Compania Liviu Rebreanu își așteaptă publicul la spectacolele preferate din stagiunea trecută: Bulgakov 17, Femei în pragul unei crize de nervi, Dinte pentru dinte, O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie, Vivaldi și anotimpurile, școala nevestelor și Steaua fără nume la Sala Mare, precum și: Campionatul de improvizație, Camera 701, Cloaca, În trafic, Portughezul, Soț de vânzare, Double Bind, 😛 patru piesuțe politice despre dușmani, Trei surori, Limba maternă — Mameloschn, O viață sigură și Supernove la Sala Mică.

Mai multe detalii despre programul spectacolelor și prețul abonamentelor și biletelor în stagiunea 56 a Companiei Liviu Rebreanu, puteți afla pe www.teatrunational.ro și www.biletmaster.ro.

Abonamentele pot fi achiziționate online (www.biletmaster.ro) începând din 18 august 2017. Din 24 august abonamentele pot fi achiziționate la Casa de bilete a Teatrului Național (de luni până vineri între 9:00 și 15:00, telefon: 0365 806865), iar din 11 septembrie și la Agenția de bilete din Palatul Culturii (de luni până vineri între 12.00 și 17.30, telefon: 0372 951251).