Varga Edmund Tiberiu, din Luduș, județul Mureș, a fost reținut arestat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice. 

“La data de 12 august 2017, pe fondul unui conflict spontan ivit în fața blocului în care ambele părți domiciliază din orașul Luduș, inculpatul Varga Edmund Tiberiu a aplicat victimei Șoneriu Marin Dorin trei lovituri puternice în zona abdominală și una la nivelul brațului stâng, cu un cuțit de bucătărie având lungimea lamei de 16 cm. Pentru a se apăra, persoana vătămată a aplicat inculpatului câteva lovituri, cu o bâtă, în zona picioarelor. Ambele persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Clinic Județean Tîrgu Mureș pentru îngrijiri medicale.

Potrivit concluziilor preliminare emise de medicul legist, persoana vătămată a suferit leziuni produse prin lovire directă, repetată, cu instrument tăietor-înțepător, de tip cuțit, care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale, viața victimei fiind pusă în primejdie”, a arătat Biroul de Presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș într-un comunicat de presă.

Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție pe tot parcursul procesului penal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș / Foto: colaj