Update: Siteul municipiului Tarnaveni – finantat din bani publici -, anunta triumfator curatarea spatiului. Nu credem ca a contat stirea publicata de noi, pur si simplu treceau pe acolo astazi si au rezolvat. 😉

————————–

Gunoaie, urină şi fecale în centrul municipiului…

Toate acestea se află pe strada Republicii din Târnăveni, lângă agenţia Loto, la subsolul unor spaţii comerciale private, care nu sunt folosite în prezent. Toate mizeriile sunt aruncate pe cele două scări situate lângă trotuarul central”, se arata in stirea de pe tirnaveni.ro.

Aceasta situatie o regasim acum, desi in doar cateva ore se da startul Zilelor municipiului Tarnaveni! Sa fie si asta o irealitate dle primar?! Speram sa nu emiteti iar un comunicat de presa in care sa spuneti ca nu este reala situatia.

Poate ati uitat sa mariti salariile celor care se ocupa de salubritatea orasului, atunci cand v-ati marit veniturile voastre:  Trai pe vatrai la primaria Tarnaveni! Pana si politistul local castiga peste 1.000 de euro pe luna!

Sau poate ati renuntat la serviciul de salubrizare asa cum ati procedat in cazul: Au renuntat la modernizarea Pietei Agroalimentare si au mutat banii pentru salariile marite!

Va rugam sa acordati putina atentie mizeriei din jurul dvs – prezenta si la propriu si la figurat -, si sa aveti grija sa nu cumva sa fie acoperite de gunoi stelele de pe trotuar, ce tocmai le pregatiti de sarbatorit. Va mai sugeram sa incercati pe viitor sa intrati in cartea recordurilor pentru cel mai curat sau cel mai bine administrat orasel, nu sa pierdeti vreme si bani pentru organizarea unor recorduri hilare, lasand orasul sa decada in asemenea hal!

MS / Foto: colaj / tirnaveni.ro