In ultimele zile am publicat o serie de accidente rutiere, unele dintre ele cu final tragic. Asa cum am promis, revenim acum cu informatii oficiale, furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Mures, referitoare la patru dintre acestea. Din pacate nu au fost singurele!

Accident grav in zona Petelea!

  • UPDATE IPJ Mures: La data de 11 august 2017, ora 15.58, pe DN 15, Km 89+930m, în afara localităţii Petelea, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat, de 54 ani, iar celălalt condus de un bărbat, de 43 de ani, ambii din municipiul Reghin. În urma accidentului, bărbatul de 54 de ani a decedat iar alte trei persoane, respectiv conducătorul auto de 43 ani de ani şi doi minori, de 5 şi 10 ani, pasageri în autoturismul condus de către acesta din urmă, au fost rănite uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

2 masini rasturnate si 6 raniti langa Selgros! VIDEO

  • UPDATE IPJ Mures: La data de 13 august 2017, ora 15.08, pe DN 15, la km 82+400 m., în localitatea Sîngeorgiu de Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate trei autoturisme, unul condus de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Tîrgu Mureş, altul condus de un bărbat de 35 de ani din comuna Gurghiu, iar celălalt, condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Sîngeorgiu de Mureş. În urma accidentului, 5 persoane au fost rănite uşor, dintre care doi conducători auto şi 3 pasageri, respectiv două femei de 49 şi 37 de ani şi un minor de 11 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 Accident la Lunca Bradului! Trei ranitiunul incarcerat!

  • UPDATE IPJ Mures: La data de 14 august 2017, ora 16.50, pe DN15 E578, la km 151 + 350 m, din localitatea Lunca Bradului, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat de 33 de ani şi celălalt condus de un bărbat de 60 de ani, ambii din municipiul Tîrgu Mureş. În urma accidentului, o persoană a fost rănită grav, iar alte 2 persoane au fost rănite uşor.

Carambol cu 2 masini si un microbuz cu calatori, la Nades!

  • La data de 15 august 2017, ora 18.52, pe DN 13 E60 km 133+720m, în localitatea Nadeş,  s-a produs un accident în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv doua autoturisme şi un microbuz care efectua transport persoane. În urma accidentului conducătorul unuia dintre autoturisme a fost rănit grav, iar alte 4 persoane, pasagere în celălalt autoturism, au fost rănite uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS