Initiativa Mureşul Civic CERE DEMISIA domnului primar Dorin Florea acuzat pentru fapte de coruptie !

<<Din păcate în oraşul în care maghiarii şi romanii convietuiesc împreună, la alegerile locale se votează etnic şi nu cerebral cu mentalitatea: “Decât să fie Primăria câştigată de un ungur de la UDMR mai bine să câştige un român chiar dacă acel român are un teanc de dosare penale” sau “chiar dacă a furat măcar a făcut ceva pentru oraş.”

Totodata aceasta initiativa civica ii consulta pe targumureseni in grupul de pe Facebook ” MURESUL CIVIC” despre organizarea unui referendum privind demiterea primarului Dorin Florea cu INTREBAREA: “Doriți să se organizeze un referendum local pentru DEMITEREA PRIMARULUI DORIN FLOREA?”>>

Va reamintim ca “DNA anunţă că Sergiu Claudiu Maior, fost viceprimar în Tîrgu Mureş, este cercetat sub control judiciar pentru 9.198 fapte de uzurpare a funcţiei cu obţinere de foloase. În acelaşi dosar, este cercetat pentru complicitate la faptele menţionate şi Dorin Florea, primar al municipiului.”

10 august – Gata! S-a terminat! Claudiu Maior aproape de arest! / Florea si Maior, pusi sub acuzare de DNA! S-a instituit si control judiciar!

MS / Foto: colaj