Cum nu a existat niciodata transparenta la nivelul clubului, nu stim care sunt sumele de transfer si nici cati bani primeste jucatorul LaMarcus Reed, dar stim sigur ca suma e cea reprezentata de diferenta ramasa dupa plata salariului antrenorului SZÁSZGÁSPÁR BARNABÁS, el ocupand in acelasi timp si functia de consilier UDMR in CL Tirgu Mures, astfel a avut „oportunitatea” sa-si voteze propriul salariu si buget pentru club.

Foarte important de mentionat este ca acest antrenor/consilier SZÁSZGÁSPÁR BARNABÁS, se afla in top 3 cei mai bine platiti consilieri locali, cu un venit de aproape 22.000 de euro, din care 21.300 euro sunt primiti chiar de la echipa BC Mures!

In tot acest timp, cam asa este condusa echipa…

Americanul LaMarcus Reed s-a transferat la BC Mureş în februarie 2017, de la echipa kosovară KB Peja. În luna iulie, el şi-a prelungit contractul cu BC Mureş, însă înaintea reunirii echipei americanul ar fi ajuns la o altă înţelegere cu o echipă din Israel.

”Asociaţia Baschet Club Mureş, respectiv preşedintele clubului, Béres Lóránt, au aflat cu stupoare că jucătorul LaMarcus Reed, aflat sub contract cu BCM, a semnat un contract în Israel. Vom contacta jucătorul, agentul jucătorului şi clubul respectiv. Primul pas făcut de club a fost blocarea LOC (Letter of Clearence, cartea verde – n.r.) la FRB”
, a anunţat conducerea BC Mureş.

Foto:colaj