Accidente rutiere produse în ultimele zile pe raza judeţului Mureş:

  • La data de 5 august a.c., ora 23:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Mureş, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Bega din municipiu, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. La locul incidentului poliţiştii au constatat că, în şanţ se afla un autoturism, iar balustrada precum şi o porţiune de aproximativ 15 m. de parapeţi metalici erau distruşi. La faţa locului a fost identificat un bărbat, de 28 de ani, din comuna Livezeni, care emana o halenă alcoolică.

    Bărbatul a fost testat cu etilotestul, acestuia rezultându-i o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la UPU SMURD în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorul de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

  • La data de 4 august 2017, ora 10.39, pe strada Gheorghe Doja intersecţie cu strada Recoltei din Tîrgu Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din judeţul Cluj şi o motocicletă condusă de un bărbat, de 73 de ani, din Tîrgu Mureş. În urma accidentului, conducătorul motocicletei a fost rănit grav, iar pasagera de pe motocicletă, de 72 de ani, a fost rănită uşor. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
  • La data de 4 august 2017, ora 18.43, la intersecţia DN13/A cu DN13 E60, în localitatea Bălăuşeri, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Sibiu, iar celălalt, de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Cristeşti. În urma accidentului, doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, respectiv o femeie, de 29 de ani şi un minor de 2 ani, au fost răniţi uşor.
  • La data de 4 august 2017, ora 22.02, pe bulevardul 22 Decembrie 1989 din Tîrgu Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din judeţul Hunedoara şi un pieton, un bărbat de 62 de ani, din judeţul Covasna. În urma accidentului, pietonul a fost rănit grav.
  • La data de 5 august 2017, ora 14.16, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Tîrgu Mureş, s-a produs un accident în care au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani şi un autoturism care se afla se afla parcat în spaţiul destinat parcării autovehiculelor în coloană. În urma accidentului o femeie, de 60 de ani, pasageră în autoturismul parcat, a fost rănită uşor.
  • La data 6 august a.c., ora 09.51, pe DN13-E60, la Km.94+720 m, în localitatea Saschiz, s-a produs un accident în care au fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 79 ani, din Bucureşti, din direcţia Brașov – Sighișoara care a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un cap de pod, pe partea dreaptă a drumului în sensul său de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 68 ani, pasager în autoturism.
  • La data de 6 august 2017, ora 11.17, pe DN 15 E, la km 11 + 50 m., în localitatea Ceuașu de Cîmpie, s-a produs un accident în care a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar un tânăr de 26 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit uşor.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

IPJ Mures / Foto:colaj imagini / Bogdan Chiorean – ‎INFO TRAFIC jud. MURES