La sfarsitul lunii iulie a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal Tirgu Mures. Unul dintre proiectele votate a fost cel referitor la finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a CL Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Seoul/Coreea de Sud, in valoare de 5.152 USD.

Unul dintre cei patru consilieri votati pentru a face aceasta “utila” deplasare pe bani publici, a fost Peti Andras, consilier local UDMR in CL Tirgu Mures si director al aeroportului Transilvania Tirgu Mures. 

Poate ati crezut ca motivul pentru care a renuntat la acest zbor este tocmai faptul ca aeroportul pe care-l conduce este INCHIS sau ca nu si-a permis sa-si aloce bani de buzunar din cei 12.000 de euro incasati pentru functia de director in 2016.

Nu credem nici ca presiunea creata de materialul publicat de noi l-a influentat psihic. 😉 – Patru consilieri targumureseni merg in Coreea de Sud– Summit de Pace a Alianței Mondiale a Religiilor! 

Probabil nici faptul ca organizatorii din Coreea n-au auzit de delegatia din Tirgu Mures – Nici organizatorii nu știu cine sunt cei care vor executa o excursie în Coreea de Sud din banii publici ai târgumureșenilor!

Ei bine, se pare ca nu acestea sunt motivele. Din mesajul transmis catre CL Tirgu Mures reiese mai degraba faptul ca ar fi avut o remuscare de moment, un pulseu de constiinta cu mare iz de vinovatie.  Cert este ca a renuntat brusc. Va lasam pe dvs sa interpretati…

 

MS / Foto: colaj imagini