UPDATE – “M-au sunat de la conducerea spitalului de urgență Tîrgu Mureș. Sunt impresionați de solidaritatea de care au dat dovadă oamenii în urma apelului pe care l-am făcut aseară. E plin la ATI de lactate și de apă. Unii i-au dus și alte lucruri de care are nevoie. Toată lumea a vrut să ajute cu ceva și asta e impresionant. Rugămintea lor este să nu mai meargă nimeni. Victima accidentului de la Brașov, o femeie tânără, este în stare stabilă. Când a fost pentru prima dată conștientă, a întrebat de copil. Copilul, care are un an și jumătate, este internat la un spital din Brașov. Medicii se gândesc acum la un transfer al mamei pentru a fi împreună cu copilul, la Brașov sau București. Ea încă nu știe că soțul ei, tatăl copilului este mort. Și alte două persoane din familie au murit în accident.
La rândul meu, sunt uimită de gesturile voastre. Am sute de mesaje. Nu am nicio legătură cu familia, nici măcar nu-i cunosc. M-a rugat un fost coleg să dau de urma femeii.
În final, mă plec cu drag în fața voastră. Atâta compasiune și solidaritate demonstrează că încă există OAMENI“.


Jurnalista Cora Muntean face apel catre targumureseni, pentru a veni in sprijinul victimei accidentului groaznic de ieri, din judetul Brasov, in care au murit trei persoane. Tanara supravietuitoare a fost adusa si internata la Spitalul de Urgenta din Tirgu Mures.

“Rugăminte pentru prietenii din Tîrgu Mureș; un om care nu are pe nimeni acolo are nevoie de ajutor. La secția ATI de la Spitalul de Urgență este internată o femeie tânără, victimă a accidentului de ieri din județul Brașov.

Doar ea și copilul, care are un an și jumătate, au supraviețuit, ceilalți 3 membri ai familiei sunt morți. Copilul este internat la Brașov. Dacă aveți timp, vă rog să mergeți să-i duceți apă și iaurt și o vorbă bună. Mâine, că poate mânca de mâine ceva ușor. Este în salonul 5.

Încă nu știe de tragedie, dar sigur ar vrea să știe de copil. Și copilul este bine. Vă mulțumesc!”, scrie jurnalista pe pagina ei.

Foto:” colaj imagini