Sa nu uitam ca… in decurs de o săptămână, Sighișoara a avut primar, apoi a rămas fără și acum are din nou. Sună haotic, la fel ca și situația în sine. Pe 3 februarie, Ovidiu Mălăncrăvean a demisionat. Prin presă s-au invocat motive personale. În data de 7 februarie el s-a răzgândit. –  „NU POT SĂ SPUN CĂ REVENIREA A FOST ÎN FORȚĂ”

“Noroc” ca s-a razgandit, deoarece după cum ați aflat, de la 1 iulie a intrat în vigoare legea salarizării unitare, care, cel mai probabil, va avea ca efect reducerea investițiilor și împovărarea cheltuielilor cu personalul din administrațiile locale, inclusiv in cea de fata a municipiului Sighisoara.

In primaria Sighisoara, departamentul economic este cel favorizat, însă și salariul viceprimarului, respectiv al primarului, a fost mărit! Salarii de bază între 1740 și 7946 de lei!

Se vehiculează că salariul brut al primarului ar fi de-acum în jur de 11.000 de lei / lună (la care se vor adăuga bonusuri pentru fonduri europene ce nu există din proiecte proprii, dar și alte prime sau sporuri), în condițiile în care după începerea mandatului acesta și l-a mărit atât lui cât și viceprimarului numit în funcție cu voturile PSD și PNL,” relateaza cei de la Sighisoara Express.

Pentru o mai mare corectitudine și înțelegere vă vom prezenta coeficienții salariilor de bază, exact așa cum au fost ei prezentați în cadrul proiectului de hotărâre.

Sursa:independentulsighisorean.ro / Citeste mai mult. / Foto:colaj imagini