Ce parea a fi un gest uman din partea primariei Tirgu Mures, avand in vedere ultimele avertizari –  Judetul Mures intra in COD ROSU de caldura extrema! -, se dovedeste in realitate ca fiind o noua grosolanie, marca Dorin Florea si Claudiu Maior!

Partea buna era ca au instalat cateva aparate cu apa pentru targumureseni, un lucru normal si obligatoriu in aceste conditii meteo, spunem noi. Imediat dupa instalarea lor au si sarit ca arsi, acuzand in stanga si in dreapta, in speta targumuresenii care le platesc taxe, cum ca acestia le fura paharele de plastic. Mai mult decat atat, ii acuza si de prostie, apostrofandu-i ca pe idioti ca nu stiu la ce folosesc gunoaiele!

Mai Dorinel si Claudel, pai daca fura paharele la ce mai e nevoie sa le explicati de cosurile de gunoi, ce sa mai arunce in ele?! Duhhh! Poate sa arunce la gunoi autobuzele voastre care ii transporta doar cate o jumatate de statie, ca mai mereu raman defecte sau se aprind!  ACUM! Un autobuz blocheaza sensul giratoriu de pe Cuza Voda! INCREDIBIL… dar adevarat!

Totodata, pentru a va arata ca suntem de buna credinta, va dam si solutia: mutati domle’ PLMistul (politist local Mures) ala care va pazeste parcarea din fata primariei, sa stea si sa pazeasca paharele de plastic, chiar daca nu sunt pline cu “apa” din aia de care va place voua 😉

Si va mai spunem ceva, asa la un calcul simplu, cu banii aruncati pe “asocierile voastre de milioane” – cantareti, autobuze, fotbal etc, se puteau lua vreo 999.000.000.000.000.000.000+ de pahare de plastic, ca tot vorbim de banii targumuresenilor pe care i-ati baut… pardon, papat!

MS / Foto cop: colaj imagini