In afara localităţii Bogata, un bărbat, de 70 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit în partea laterală stânga o autoutilitară condusă regulamentar, de un bărbat de 54 ani, din judeţul Giurgiu, după care a ricoşat în autoutilitara ce circula în spatele lui şi care era condusă de un bărbat, de 49 ani, din comuna Mica, judeţul Mureş, iar, mai apoi, a lovit cu partea din faţă o a treia autoutilitară, care tracta o semiremorcă, ce era condusă de un tânăr, de 26 ani  şi care circula regulamentar din sensul opus.

În urma impactului autoutilitara care tracta semiremorca s-a răsturnat în şanţul de pe direcţia sa de mers. Accidentul s-a produs la data de 01 august 2017, ora 12:55, pe DN15 E60.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 26 de ani.

Tragem un semnal de alarma prin publicarea cazurilor de accidente rutiere, petrecute pe raza judetului Mures; astfel speram sa devina o lectie pozitiva pentru altii!  – MS

Foto: colaj imagini / info trafic jud. Mures