Trei persoane au decedat, iar alte trei, între care și un copil, au fost rănite în accidentul care s-a produs, miercuri, pe DN 73A, una dintre victime fiind preluată de un elicopter SMURD si adusa la Tirgu Mures.

“Cele șase persoane se aflau în autoturismul care a ieșit în decor și s-a răsturnat. Trei persoane au decedat, alte trei, între care și un copil, sunt rănite. Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii Brașov. Un elicopter SMURD a venit la fața locului pentru a prelua unul dintre răniți, aflat într-o stare mai gravă, pentru a-l transporta la Târgu Mureș. Celălalt va fi transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov cu un echipaj SMURD”, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, plt. maj. Luiza Dănilă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, a explicat că autoturismul a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor din cauze încă necunoscute, polițiștii efectuând cercetări la fața locului.

Sursa:agerpres.ro / Foto:newsbv.ro