Si in luna iulie, Mures Stiri/ArdealNews.ro inregistreaza audiente record pentru judetul Mures. Chiar daca vacantele restrang audienta in aceasta perioada, se pare ca am fost in continuare preferati de mureseni.

Dupa cum bine puteti observa in datele oficiale oferite de trafic.ro (prezentate mai jos), portalul nostru a avut trafic pe luna iulie de 155.704 vizitatori unici, in timp ce restul presei locale “care conteaza” impreuna, monitorizate de trafic.ro 89.916+44.584=134.500 vizitatori unici.

Ce nu intelegem dupa aproape 5 luni de la lansare – perioada in care am inregistrat peste 700.000 de vizitatori unici – este faptul ca ceilalti sunt “sprijiniti” in continuare cu enorm de multi bani de la bugetul de stat, desi acestia sunt urmariti doar de rude si cativa prieteni! 😉

Stim ca nu e prost cel care cere, dar oare sa fie chiar asa de prost cel care le da – primaria Tirgu Mures, Consiliul Judetean Mures si alte institutii subordonate sau nu acestora (ex: aquaserv, spitale, facultati, regii si multe primarii din judet) -, cu toate ca vizibilitatea oferita in schimbul milioanelor de lei este nesemnificativa in mediul online, ca de partea tiparita in cateva sute de exemplare nu are rost sa mai vorbim!

Noi am initiat proiectul Mures Stiri/ArdealNews.ro pe baza de voluntariat, incercand sa aratam muresenilor realitatea si sperand sa fim luati drept exemplu de cei amintiti mai sus, care erau intrati intr-o faza de maxima “adormire”. Am demonstrat ca se poate face acest lucru fara niciun leu de la buget si, cel mai important, le-am aratat ca mureseanul apreciaza adevarul, nu minciuna cumparata cu bani publici alocata pentru promovarea unor indivizi aflati temporar tocmai prin institutiile care le vireaza lor banutii! UPDATE 10 august 2017 – Un individ a plecat! – vezi AICI.

La final, le transmitem sa nu se mai oboseasca sa mai scrie despre noi, asa cum au mai incercat in cateva randuri, ca nu are niciun rost, mai ales daca ne uitam pe graficele de mai sus. 😉

Va multumim tuturor pentru incredere! Fara voi efortul nostru este in zadar!

MS