Primăria orașului Miercurea Niraj a organizat cea de a 2 a ediție a întâlnirii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență de pe Valea Nirajului.

Evenimentul organizat cu ocazia ” Zilelor văii Nirajului” a adunat serviciile voluntare care deservesc localitățile Sovata, Singeorgiu de Pădure, Eremitu, Acățari, Livezeni, Miercurea Nirajului, Vărgată, Bălăușeri și localitățile învecinate.

Acestea au defilat cu tehnica de intervenție pentru a demonstra și a arata cetățenilor că sunt pregătiți să intervină în orice moment în cazul producerii unor situații de urgență.

Cel mai emoționant moment a fost cel în care echipaje formate din mici pompieri mureseni au executat dispozitive de intervenție și de stingere a unor incendii. Așa cum a subliniat și reprezentantul inspectoratului pregătirea pentru intervenție și prevenirea situațiilor de urgență este atributul comunități iar faptul că este începută de la vârste fragede nu face decât să ne bucure. Cu această ocazie îi felicităm pe colegii noștri de la S.V.S.U. și în numele cetățenilor pe care îi protejează le mulțumim pentru tot ceea ce fac.

ISU Mures