În mainile unor impostori, religia e cea mai profesionistă unealtă de spălat creiere!

Florin Călinescu a avut o reacţie dură după ce fostul preot Cristian Pomohaci a fost aplaudat de mii de oameni la un festival din Sibiu, în ciuda faptului că a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent în vârstă de 17 ani.

Redăm mesajul integral publicat de Călinescu pe pagina personală:

„În mainile unor impostori religia e cea mai profesionistă unealtă de spălat creiere. Nici măcar atunci când Iisus, fiul Lui, a fost bătut în cuie pe cruce, El nu S-a ivit.

Azi, la Jina, s-au arătat mai mulţi impostori. Cel mai important – Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea – primarul de acolo. Şi trei – Orban şi Turcan, căpetenii liberale.

Patru, nişte figuranti «spălaţi» cu «grijă materială» ani de-a rândul pe creier de alungatul din biserica lui Cristos, Pomohaci. Într-o ocazie, am văzut cu ochii mei. Conducea un BMW seria 6, nu un asin, înmatriculat cutare număr DUH.

Băi, treziţi-vă! Sfântul Duh nu înmatriculează automobile! Dar, să nu vă miraţi! Vom avea rapid dizidenţa Pomohaci!

Ce mizerie! Golanu’ ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor şi cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l-au invitat ca pe un mare artist, rapsod popular…“

Foto: colaj imagini