Compania IRUM Reghin, judetul Mures, cel mai important producător român de tractoare agricole și silvice, va sponsoriza echipa de fotbal Universitatea Cluj. Jucătorii clujeni vor evolua cu brandul acestei companii imprimat pe tricourile oficiale. Contractul de sponsorizare vizează următoarele trei sezoane. 

“Clubul nostru a încheiat un parteneriat cu compania IRUM Reghin, producător român de tractoare agricole și forestiere articulate.

Atât IRUM, cât și FC Universitatea Cluj au în spate proiecte solide și o viziune comună asupra prezentului și viitorului.

IRUM a demonstrat că există un model românesc de succes în industrie, bazat pe inovație, seriozitate și un management inteligent, iar clubul nostru vrea să arate că același lucru este posibil și în sport.
Ambele branduri se mândresc cu rădăcinile transilvănene și împărtășesc aceleași valori: tradiție, experiență, eficiență.

Parteneriatul dintre IRUM și FC Universitatea Cluj se întinde pe următoarele trei sezoane, iar jucătorii noștri vor evolua cu logo-ul sponsorului pe piept în sezonul 2017/2018″, se arata in comunicatul emis de echipa FC Universitatea Cluj.