Folosim denumirea “Aeroportul Tirgu Mures” de fiecare data cand ne referim la Aeroportului Internaţional ‘Avram Iancu’ din Cluj Napoca, deoarece conducatorii nostri iubiti ne-au mutat acolo aeroportul prin inchiderea celui din Tirgu Mures ca urmare a incompetentei lor! – MS

Un pasager care călătorea în cursul dimineţii de miercuri cu un avion pe ruta Cluj-Napoca – Londra a afirmat că are o ‘bombă în bagajul de cabină’, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Internaţional ‘Avram Iancu’.

În urma acestui incident călătoria respectivului pasager a fost întreruptă şi a fost preluat pentru cercetare de către organele abilitate.

Alarma s-a dovedit a fi falsă.

‘Azi, 26.07.2017, la ora 05.55, pe zborul Wizzair W63301, cu destinaţia Londra Lutton, unul din pasageri a făcut afirmaţia că are o ‘ bombă în bagajul de cabină’. Având în vedere gravitatea situaţiei create, au fost declanşate procedurile specifice. Zborul a avut o întârziere de 2 ore şi 45 de minute’, se arată în comunicatul aeroportului clujean.

Celelalte zboruri nu au fost afectate şi se desfăşoară conform programului.

Apel către toţi cei care călătoresc cu avionul să aibă mai multă grijă privind afirmaţiile pe care le fac, deoarece în contextul internaţional actual, acestea vor atrage măsuri destul de severe. 

În prezent, bărbatul este cercetat de Poliţia de frontieră şi urmează ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care va continua ancheta.

Sursa:agerpres.ro / Foto:colaj imagini