Asezat pe cursul Tarnaveni mari, Domeniul Dracula Danes (3 flori) te asteapta intr-un minunat decor natural, in apropierea localitaţii Danes, la doar cativa km de legendara cetate din Sighisoara.

La Pensiunea Dracula Danes admiri remarcabile peisaje transilvaniene de pe terasa sau de la piscina pensiunii, savurezi specialitatile culinare internationale sau locale si descoperi fascinanta lume a echitatiei creata in jurul calului… totul in cel mai autentic stil aredelenesc.

 

Domeniul Dracula Daneș

Daneș-ul văzut ca un tablou pictat în acuarelă, cu tușe colorate!

Posted by Domeniul Dracula Daneș on 15 Iunie 2017

Fie că eşti începător sau avansat, îţi oferim sprijin pas cu pas prin cursuri teoretice de îngrijire şi cunoaştere a calului, sau cursuri de iniţiere şi perfecţionare în practica călăriei. Pentru avansaţi oferim circuite călare pe trasee în grupuri de 2 până la 5 persoane.

Echitație Dracula Daneș

Eleganță, forță, noblețe și frumusețe. Am omis ceva?

Posted by Domeniul Dracula Daneș on 11 Ianuarie 2017

Când vrei să iei o pauză de la călărit te poţi plimba individual ori în grup de 5-17 persoane cu trăsura trasă de cai, sau iarna în sanie cu zurgălăi. Poți admira specii rare din flora și fauna din Podișul Târnavelor sau poţi pur şi simplu să admiri peisajele în drumeţiile călare din împrejurimi.

Daca te-am convins, rezerva acum.