Sambata, publicam – Topul parcarilor nesimtite din Tirgu Mures si consecintele lor! -, iar acum va redam, in randurile de mai jos, modul la care se actioneaza alta politie locala (tot ardeleni si ei, doar ca ceva mai corecti), carora nu credem ca PLM le-a fost exemplu.

Nu inainte de a va spune ca, in Tirgu Mures, desi atragem atentia asupra unor lucruri care se intampla zilnic la orice ora, Politia Locala Mures (PLM) nu ia absolut nici o masura! De exemplu in locatia din poza, unde dupa ce am publicat situatia conducerea restaurantului transmitea ca “sunt impotriva”, dar nu sunt cei in masura sa rezolve problema; vedem acum ca si ei au inceput sa faca acelasi lucru cu care “nu erau de acord”. Pai atunci cum sa nu luam in calcul “vorbele din oras” care spun ca exista intocmite la PLM un fel de “liste scurte”, una “alba” care include “persoane”/”VIPuri” de care NU se pot “atinge” agentii PLM si alta “neagra” care include persoane haituite pana la depistarea oricarei greseli. Le transmitem ca noi, indiferent de lista pe care ne-au pus, nu-i ajuta cu nimic, deoarece avem bun-simt si constiinta!

Si le mai transmitem ca, daca nu e adevarat ce spun “gurile rele” referitor la listele amintite, sa faca publica amenda, cel putin pentru masina care este inscriptionata cu numele locatiei, despre care nu exista dubiu asupra proprietarului si a faptei comise, asa cum au procedat colegii lor din cazul acesta:


Sacii cu moloz şi resturi menajere au fost abandonaţi pe o stradă de la periferia oraşului. Acolo au fost văzuţi de un orădean, care i-a fotografiat şi a postat pozele pe un grup de Facebook. Poliţiştii locali s-au autosesizat şi au descoperit-o rapid pe femeie. 2000 de lei a fost amenda pe care a primit-o.

Monica Ambro – purtător de cuvânt Poliţia Locală Oradea (PLO):O simplă depozitare legală la groapa de gunoi presupune o taxă pentru tona de moloz de 15 lei.”

Administratorul grupului de Facebook “Oradea suntem noi”, pe care au apărut fotografiile cu deşeurile aruncate la întâmplare: „Oamenii postează aici postează nemulţumirile. Autorităţile urmăresc ceea ce se întâmplă şi încearcă să ia măsuri.”

Sursa:digi24.ro