De câte ori au semnalat cei de la GSP că așa-zisele Centre Regionale de Excelență sunt înființate ilegal și că echipele lor (Tricolor11) activează fraudulos, FRF a râs în barbă și și-a văzut de treabă.

Degeaba au contestat adversarii că, neavând Certificate de Identitate Sportivă (CIS), formațiile respective, din Timișoara, Tirgu  Mureș, Buzău și Deva, n-au drept de joc în campionate, Burleanu și trupeții lui au ridicat din umeri, de parcă respectarea legilor și a regulamentelor ar fi fost facultativă pentru ei!

Asta în ciuda faptului că era simplu de înțeles, la mintea cocoșului, că FRF nu poate fi organizatorul unei întreceri și, concomitent, participant la ea. Legea 69/2000 o interzice, din care motiv MTS a tot refuzat să elibereze CIS-uri pentru centrele de excelență.

În acest timp, s-au cheltuit anapoda sume consistente, s-au pus pe drumuri zeci și sute de copii etc, etc.

Parcurgând textul adresei de mai sus, în care se vorbește despre rezilierea contractului încheiat de FRF cu primăria Tirgu Mureș, oricine se lămurește că GSP a avut dreptate. Fără CIS-uri pentru cele patru unități, dar și cu vistieria pe golite, doar trebuie suportate salariile faraonice ale neamțului Daum, ale staff-ului acestuia și ale grecului Vassaras!, FRF se vede silită să închidă centrele de la Tirgu Mureș și Buzău. În lipsa sprijinului din teritoriu și a resurselor proprii, fiind nevoie de circa 80.000 de euro pentru fiecare unitate, probabil că vor trage curând obloanele și celelalte două.

Sursa:blogsport / Foto:prosport