Am publicat in ultimele zile cele mai mari “gauri” descoperite de Curtea de Conturi la Primaria Tirgu Mures: Prejudiciu de un sfert de milion de euro in afacerea containerelor de gunoi „ECO”! si  Plati nejustificate si nelegale la Siletina si „cluburile sportive”!

Unul dintre cele mai importante, ramas nepublicat, il reprezinta “afacerile” cu transferurile elevilor de la Liceul Sportiv din Tirgu Mures (fotocopie evidentiata cu rosu). Sa spunem ca nu stim ca o persoana importanta de la UDMR Mures, consilier local in CL Tirgu Mures, se afla in forul de conducere al acestui liceu si nici nu stim in ce buzunar au mers acele zeci de mii de euro rezultate din transferurile executate, dar neincasate conform celor spuse de cei de la Curtea de Conturi in urma controlului efectuat!

Din pacate, nu sunt si singurele milioane risipite! Asa cum bine puteti observa in fotocopiile publicate integral, mai jos, exista o serie de alte firme implicate si multe nereguli constatate de organele de control. Sa speram ca se vor autosesiza si alte organe competente in anchetarea faptelor penale prezente in raport!

 

MS / Foto cop: colaj imagini